window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-215647814-1');
Blog2021-12-18T16:27:14+01:00

Blog – Urschi Life Stile

Rezervacija termina

Blog – Urschi Life Stile

Rezervacija termina

“Edina res pomembna stvar v življenju je, da vse kar počneš, počneš s strastjo.”

In tako me je pot vodila do današnjega dne, ko sem sklenila, da združim dve moji veliki ljubezni – strasti, ki sta zaznamovali in oblikovali moje življenje, ki ga živim danes. Brezmejna svoboda, notranja moč #lifehunter. Dve strasti ki oblikujeta moj življenjski slog.

Potovanje in wellness ali z mojo domeno urshi s lifestile

Besede niso dovolj, namera in dejanja so tista, ki delajo razliko med ljudmi. Skozi svoje zapis, slike in kratke posnetke, bi vam rada predstavila moj pogled na Wellness.

Kaj pa sploh je wellness? v zadnjem času kar veliko govorimo o zdravem življenjskem slogu in do nedavna nam je beseda Wellness predstavljala salone in spa-je z raznovrstno ponudbo neg in tretmajev za boljše počutje. Toda Wellness je mnogo, mnogo več.

Res je, naravnani smo na instantne, hipne rešitve. Vendar pomen stavka Lifestayl ali življenski slog pove, da gre za nek proces, za način življenja, ki se gradi in skozi različna življenjska obdobja menja in spreminja – na bolje :)

In na začetku še mali nasvet : nikoli ne počni ničesar samo zato, ker to počno vsi drugi, delaj le tisto v čemer zares uživaš in te veseli.

Go to Top