Project Description

Preoblikovanje in učvrstitev telesa

Rezervacija termina

Preoblikovanje in učvrstitev telesa

Rezervacija termina

Nobena od kozmetičnih metod ali naprav ne more in ne sme biti nadomestilo za zdrav življenjski slog, je pa zagotovo njegov sestavni del.

Pri preoblikovanju in učvrstitvi telesa lahko izbirate med različnimi tehnikami kot so:

  • maderoterapija: Preoblikovanje in učvrstitev kože s pomočjo lesenih valjčkov. S to metodo učinkovito pospešimo odplavljanje toksinov, ki so se lokalno nakopičili na problematičnih delih telesa. Pospešimo razgradnjo nabranih maščobnih celic v podkožju, ter pospešimo regeneracijo vezivnega tkiva in s tem okrepimo napetost kože.

Tretma je namenjen za preoblikovanje in čvrstitev:

    • nog, zadnjice, trebuha, prsi, hrbta, rok, vratu, obraza
  • kavitacija: Saj veste kako je, ko se trudimo, vključimo v življenje dovolj gibanja, pravo prehrano, toda na določenih predelih maščoba kar vstaja. Takrat lahko izberete metodo, ki jo strokovno imenujemo kavitacija, sicer pa gre za topljenje maščobe, ki se je nabrala na določenih predelih s pomočjo ultra zvoka. Kavitacijo kombiniramo še z drugimi postopki, kot so strojna limfna drenaža, maderoterapija in vadba na vibracijski plošči.

Z vsakim klientom se pred posameznim postopkom posvetujemo, naredimo informativni pogovor, kjer upoštevamo vse specifike posameznika.