Project Description

Masaža

Rezervacija termina

Masaža

Rezervacija termina

Ljudje že tisočletja poznamo masažo in njeni učinki so skozi človeštvo temeljito dokumentirani. Zato preprosto vemo, da nam koristi.

Z redno masažo postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši.

  • klasična švedska masaža je masažna tehnika, ki je v našem prostoru najbolj razširjena in namenjena predvsem sproščanju napetosti na fizičnem in mentalnem nivoju. Zajema masažo celotnega telesa sestavni del te masaže pa je zaporedje gibov kot so glajenje, gnetenje, udarjanje in utiranje mišic.
  • športno masažo si po navadi zberejo športno aktivni, ki zaradi vadbe občutijo napetost in bolečine v mišicah. S posebno tehniko pospešimo regeneracijo posameznih segmentov mišic, pospešimo hitrejše odplavljanje mlečno – kislinskih vozlov.

Tehnika je bolj močna in intenzivna predvsem na področju obremenjenih mišic posameznika.

  • o protibolečinski masaži govorimo takrat in vam jo predlagamo, kadar nam potožite, da vas boli hrbet, vrat, križ, “peče” med lopaticami…

Vzrokov za tovrstne bolečine je več, bodi si slaba drža, prekomerno in nepravilno sedenje, ponavljajoči se gibi, degenerativne spremembe in pa zagotovo stres, ki smo ga deležni na vsakem koraku.Pri protibolečinski masaži se osredotočamo na mehčanje napetih mišic in njihovih narastišč, saj ravno prenapete in otrdele mišice povzročajo bolečine in slabšo gibljivost.