Project Description

Aroma masaže

Rezervacija termina

Aroma masaže

Rezervacija termina

Kadar govorimo o aroma masažah, kot že samo ime pove, uporabljamo in koristimo pozitivne učinke arom na telo, med masažo. Pri nas smo pripravili nekaj vrst aromatičnih masaž, ki na človeka delujejo večplastno.

  • aroma masaža z toplim negovanim voskom/maslom SOFRI Zelo posebna, zalo drugačna od ostalih masaž, saj jo spremljajo poleg posebnih tehnik masaže, še toplota negovalnega masla, ki ga pred masažo izberete sami. Izbirate lahko, med sedmimi čudovitimi aromami. Svojo aromo izberete pred masažo , mi pa glede na vaš izbor vonja in barve, izberemo ustrezno masažo za vas. Med masažo poteka tudi barvno svetlobna terapija, negovalno maslo bogato nahrani še tako zahtevno kožo.
  • masaža z zeliščnimi snopki Masaža z zeliščnimi snopki je kombinirana masaža z aromatičnim oljem ter na sopari ogretimi zeliščnimi snopi, kateri vsebujejo enaka zelišča, kot aromatično olje.

Pri nas lahko zbirate med tremi vrstami snopov. Snopi relax, kjer izvajamo masažno tehniko za globoko sprostitev, snopi detox kjer izvajamo masažno tehniko podobno limfni drenaži in s tem spodbujamo odplavljanje toksinov iz telesa in jo priporočamo za namen razstrupljanja in krepitev imunske odpornosti. Pri snopih za poživitev, katere kombiniramo z močnejšo masažno tehniko ki je podobna športni masaži in blagodejno vpliva na utrujene mišice športno aktivnih.